InfraShape

INFRASHAPE е резултат дългогодишни изследвания за подобряване на познанията, свързани с процеса на обмяната на веществата и натрупване на мазнини в тялото. Заключения, получени от тези изследвания показват, че мазнини се натрупват предимно в някои части на тялото.

След което, участнците в тестове са подложени на упражнения, само на тези части от тялото, където са натрупани повечето от мазнините. При някой от тях са използвани външни фактори, като вакуум по време на тренировката.

Наблюденията позволяват да се заключи, че използването на допълнителни фактори, като инфрачервена светлина и вакуум на местата, където се натрупват най-много мазнини, прави процеса на отслабване много по-бърз и ефективен.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:

  • КОЛЕЛО
  • ИНФРАРЕД
  • КОЛАГЕНОВИ ЛАМПИ

ФУНКЦИОНАЛНОСТ:

INFRASHAPE е революционно съчетание от велоергуметор с целеви инфрачервени лъчи и колагенови лампи. Тренеровката се извършва в специално профилиран стол, който позволява да се поддържа оптимална поза и правилно използване на мускулните групи.

РЕЗУЛТАТИ:

INFRASHAPE предлага дългосрочно решение за хора с наднормено тегло, а не временни методи.

Оптимално съчетание на физически упражнения с инфрачервени лъчи, които помагат за разграждането на мастната тъкан (произвеждайки енергия ), помага за прочистването на тялото и поддържането на здравословен начин на живот.

В днешния свят тялото ни непрекъснато е изложено на токсини, които се съдържат във въздуха, водата или дори в храната. InfraShape помага на тялото да ги неутрализира, а това позволява да се насладите на по-добро здраве, дори в периоди на често боледуване.

ПРЕДИМСТВА:

  • Променя формата и външния вид на тялото. Намалява мазнините и позволява да се отървете от излишните килограми, без нужда от използване на специална диета.
  • Укрепва мускулите. Подобрява цялостния външен вид и увеличава обема на мускулите.
  • Подобрява и ускорява метаболизма. Благодарение на това той става ефективно оръжие в борбата срещу мазнините.
  • Прочиства организма, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
  • Намалява нивото на стрес и безпокойство. Поддържа производството на ендорфини, които съдействат за подобряване на психическото състояние.
  • Редовните упражнения, позволяват на тялото да използва мазнините, като енергиен носител, вместо глюкоза. Това намалява производството на млечна киселина, която причинява мускулна треска и чувство на умора.
  • Резултатите са дългосрочни. Дори и след като тренировката с INFRASHAPE приключи, тялото ви ще работи ефективно и мускулите ще изгарят мастна тъкан.