RollShape

Как работи Roll Shape?

Това е лимфодренажен масаж , чрез който цялата лимфна система се стимулира и извежда токсините и шлаките от тялото.

Кръвта циркулира чрез комплексна система от кръвоносни съдове. Респективно, лимфната система също. Единствената  разлика е в това, че кръвта в тялото се изпомпва чрез естествен „мотор“ – сърцето. Лимфната система няма такъв и се стимулира единствено от мускулната активност. Ето защо лимфната циркулация понякога е слаба и затова трябва да се погрижим за нея.

Ръчният лимфодренажен масаж изисква добро познание на човешката анатомия и лимфната циркулация. Процедурите с Roll Shaper изискват единствено да се следват инструкциите – чрез директния допир с въртящият се барабан на уреда  се масажира тази част от тялото, която желаете.

Защо лимфната циркулация е толкова важна ?

Тази система изчиства вашето тяло и му доставя вътрешна хидратация. Това е нейната  главна функция – да изчиства и детоксикира тялото, хидратира вътрешната тъкан , укрепва имунната система , докато подсилва вашият метаболизъм.

Първият сигнал за бавна циркулация на лимфната система обикновено е някакво вътрешно заболяване.Човек може да страда от умора , липса на  енергия, нарушения на съня, проблеми с храносмилателната система и слаб имунитет.Когато лимфната циркулация  е затруднена, тъканите не са хидратирани правилно. Това е свързано със състоянието на кожата, по-бързо образуване на бръчки, торбички под очите и най-големият враг на жените- целулита.