Вакуумна Капсула BodyShape

Уред за тренировка във вакуумна среда. Все още се опитвате да постигнете перфектено тяло?

Вашата диета не работи? От сега нататък не е нужно да се притеснявате.
С BODYSHAPE може да изгорите до 3000 калории само с една сесия. Всички технологии вътре, се използват за увеличаване на мускулатурата и потреблението на енергия, енергията създадена по време процеса на изгаряне мазнини. BODYSHAPE позволява за губите излишно тегло, без необходимост от специална диета.

Технологиите, които се прилагат в BODYSHAPE се използват в продължение на много години. Благодарение на това, те са правилно проверени от гледна точка на тяхното въздействие. Наблюденията на тяхното въздействие върху човешкото тяло, са довели до разработването на метод, който комбинира няколко елемента в едно устройство. Крайният резултат е безопасно, но интензивно упражнение, с което се постигат много по-добри резултати, отколкото при стандартна тренировка.

КАК РАБОТИ?

VacuActiv BODYSHAPE e устройство, което отговаря на най-високите изисквания.

Характеристиките, използвани в устройството, увеличават многократно разхода на енергия. Използваните технологии, подпомагат процеса на разграждане на мазнини и след това, използването им в храненето на мускулите.

Вниманието към детайла се вижда и във външния вид на капсулата.

ИЗРАЗХОДВАНЕ ДО 3000 КАЛОРИИ САМО В ЕДНА СЕСИЯ ОТ 30 МИНУТНИ !!!

Тренировката във вакуумната капсула увеличава циркулацията на кръвта в кожата и подкожната тъкан в местата, където са натрупани големи количества мазнини, като:

  • бедра
  • задни части
  • талия
  • корем

Мазнините са естествен източник на енергия, необходима на мускулите, за да работят. Свободните мастни киселинисе пренасят към мускулите, чрез кръвта. Ето защо, по време на тренировка с BodyShape, се наблюдава увеличена загуба на субстрати от мастната тъкан, като в резултат на по-добрата циркулация на кръвта, те се транспортират до мускулната тъкан много по-бързо. Налице е процес на окисление,който се трансформира във въглероден двуокис и вода.

Под натиска, вътре в капсулата, се подобрява циркулацията на лимфата, която е отговорна за отстраняване от излишните течности и метаболитни отпадъчни продукти от тялото ни. Резултатът от това е по-гладка и стегната кожа с повишена еластичност и съответно, бързо намаляване на сантиметрите в проблемните области на тялото:

Благодарение на всички функции, които притежава капсулата Bodyshape, може да изгорите до 3000 калории по време на 30-минутна тренировка.

ЕФЕКТИ:

Ефектите могат да се видят още след първата процудера, но за по-трайни и забележителни разултати са необходими поне 6 процедури, наблюдават се следните ефекти:

  • загубана ненужни сантиметри от трудно достъпни места (бедра, седалище, паласки);
  • кожата е по-гладка и по-добре тонизирана;
  • ускорява се премахването на метаболитните отпадъчни продукти от организма;
  • подобрява се физическата дееспособност на организма;
  • забавят се процесите, свързани със стареенето на кожата.

КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НА ЕДНА ТРЕНИРОВЪЧНА СЕСИЯ С УСТРОЙСТВОТО?

Времето, зависи от цялостното състояние на организма. Обикновено продължителността е между 15 до 30 минути.